Geen deelname Corso 2018

10 september 2018

KA_Markt

Het was zo’n mooie dag afgelopen zondag 9 september. Alles zat mee; het was prachtig weer en het publiek was massaal aanwezig bij het bloemencorso. Een schitterende wagen met geweldige figuratie én hij was zondagmorgen op tijd geprikt met alle kleuren zoals bedoeld.

Maar helaas... Het mocht niet zo zijn voor Buurtschap Kerkakkers. Door technische problemen konden we niet deelnemen met onze praalwagen aan het bloemencorso 2018. De kleine wagen zakte deels in elkaar en we vonden het onverantwoord om met de grote wagen dan toch mee te rijden aangezien de constructie identiek was. Een enorme teleurstelling voor onze bouwersgroep en meer dan 100 buurtgenoten die allemaal maandenlang meegeholpen hebben.

Maar na het eerste verdriet hebben we het met z’n allen heel snel goed opgepakt en was de saamhorigheid onder de bouwers en buurtgenoten groter als nooit tevoren. We hebben ontzettend veel steunbetuigingen gehad en dat deed ons heel goed. Dat sterkt ons enorm om volgend jaar een ijzersterke comeback te maken!

De volledige uitslag vindt u hier.

KA_002

Reacties

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

*