Nieuwe sponsoren 2015

3 augustus 2015

Al jarenlang maken vele sponsoren het mede mogelijk onze wagen op de weg te zetten. De ene sponsor doet dit met een financiele bijdrage en de andere met materialen of middels een natje en een droogje.

Elke sponsor is voor ons van grote waarde, want zonder hen kunnen wij geen wagen op de weg zetten. Dit jaar hebben we weer een aantal nieuwe sponsoren mogen verwelkomen en we hopen dat ze ons nog jarenlang willen steunen. Alvast bedankt!

Tandartspraktijk De Hoektand

De eerste en enige tandartspraktijk die ons buurtschap steunt! Een jonge, spontane tandarts met een praktijk die modern en kindvriendelijk is. De inrichting van de praktijk weerspiegelt het karakter van deze tandarts. Zoals zij, de tandarts, zelf zegt: ‘’Een tandartspraktijk heeft van oudsher een ietwat kil imago. Daar wilden wij van af. Daarom hebben we er een leuke ruimte van gemaakt. En waarom ook niet? Gewoon gezellig naar de tandarts!’’
Er heerst daarom een open en informele sfeer die niet onder zal doen aan de professionaliteit. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom in tandartspraktijk De Hoektand aan de Bosstraat 2 in Valkenswaard.
www.dehoektand.nl

Ons Kato

Een knus winkeltje met veel leuke spulletjes om cadeau te doen of juist om zelf te hebben! Bij binnenkomst voel je al gelijk de sfeer in deze winkel. Daarbij biedt Ineke, de eigenaresse van deze leuke winkel, ook workshops aan in het decoreren met natuurlijke materialen en het schilderen van porselein. Neem eens een kijkje in de winkel die gevestigd is aan de Handwerkstraat 12A te Valkenswaard en ontdek het zelf!
www.onskato.nl 

Het Valkenswirds Friethuijs

Een nieuwe friettent in Valkenswaard en ook nog eens onze sponsor sinds dit jaar! Gelegen aan de Willibrorduslaan 15 in Valkenswaard kunt u lekker genieten van verse frieten en een uitgebreid assortiment aan snacks en ijs. Dus even geen zin om te koken? Bij het Valkenswirds Friethuijs kun je lekker en betaalbaar eten in een huiselijke sfeer!
www.facebook.com/valkenswirdsfriethuijs 

Reacties

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

*