Vrienden van Kerkakkers

Wie zijn de “vrienden van Kerkakkers”?

Jij, ik, je ouders, buren, broer/zus, collega, baas, familie. In principe kan iedereen vriend(in) van Kerkakkers worden. Iedereen die buurtschap Kerkakkers een warm hart toedraagt heeft nu de mogelijkheid om zijn verbondenheid met het buurtschap te tonen.

Wat doen de “vrienden van Kerkakkers”?

De “vrienden van Kerkakkers” zorgen ervoor dat het buurtschap kan investeren in nieuwe gereedschappen, zaken die de bouwplaats kunnen verbeteren, de figuratie financieren enz. Eigenlijk zorgen de “vrienden van Kerkakkers” ervoor dat hoognodige investeringen of verbetering van de wagen mogelijk worden gemaakt zonder dat de financiële reserves van het buurtschap verloren gaan.

Om even wat voorbeelden aan te halen:

  • er word gekeken wat de mogelijkheden zijn voor een vaste wateraansluiting op de bouwplaats.
  • onze lasapparatuur is niet meer van deze tijd maar ze werken nog prima, eens zal het toch een keer ophouden en dan zitten we met een grote kostenpost
  • het jaar van Taiko heeft ons veel geld gekost aan figuratie, dit moet soms kunnen en het heeft een geweldig resultaat opgeleverd.

Hoe word ik “vriend van Kerkakkers”?

Dit is heel eenvoudig, hieronder zie je een strookje, vul dit in en stuur dit in bijgeleverde enveloppe op naar:

Tijs Lutters
Kerverijstraat 16
5554 CZ Valkenswaard

Of mail je gegevens door naar secretariaat@kerkakkers.nl

Kosten

  • Vrienje voor een tientje €10,-
  • Vrienden van Kerkakkers, vanaf €20,-

Het is altijd mogelijk om een hoger bedrag te storten aan de vrienden van Kerkakkers maar dit zal geen extra vermelding krijgen, wij willen al onze vrienden evenveel waarderen.