Jeugdclub Buurtschap Kerkakkers - Ga jij dit jaar meebouwen aan deze corsowagen van Buurtschap Kerkakkers?

20 juni 2016

Wat is de Jeugdclub Buurtschap Kerkakkers?

De Jeugdclub is een initiatief van de corsobouwers van Buurtschap Kerkakkers. Wij hebben als doel om jeugd te leren hoe je met veel plezier en veilig een corsowagen bouwt!

Wie valt er onder de jeugd die we zoeken?

Iedereen die na de zomervakantie naar groep 7 van de basisschool gaat t/m de 3 e klas voortgezet onderwijs willen we helpen om op-en- top corsobouwers te worden. Afhankelijk van je leeftijd worden verschillende taken uitgevoerd. Van veiligheid in de corsotent tot ook écht mee bouwen aan de wagen. Maar ook het bloemenveld en bloemenprikken horen bij de leuke klusjes die we je gaan aanleren.

Waarom zou ik meedoen?

Het is niet alleen leuk maar je wordt ook lid van het buurtschap en leer je samenwerken. Je ziet ’jouw’ corsowagen rijden in de parade en je kunt vol trots zeggen dat je daar aan hebt meegebouwd!

Waar en wanneer vindt de Jeugdclub plaats?

De Jeugdclub vindt plaats in de corsotent van Buurtschap Kerkakkers aan de Dr. Schaepmanstraat. Start van de Jeugdclub is aan het begin van de schoolvakantie van de basisschool, week 30 (maandag 25 juli 2016) t/m week 35 (zondag 4 september 2016). Duur is 6 weken, laatste week voor de parade is er geen Jeugdclub. Slaag jij er in om alle taken uit te voeren?! Dan krijg je van ons een diploma en een passende verrassing! Deze worden uitgereikt op de Buurtdag op zaterdag 3 september 2016.

Hoe geef ik me op?

Opgeven voor de Jeugdclub Buurtschap Kerkakkers kan heel gemakkelijk. Stuur een mail naar jeugdclub@kerkakkers.nl, dan krijg je meer informatie van ons toegestuurd. Opgeven kan tot uiterlijk 8 juli 2016.

Reacties

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

*