Vrienden van Kerkakkers

Wie zijn de “vrienden van Kerkakkers”?

Jij, ik, je ouders, buren, broer/zus, collega, baas, familie. In principe kan iedereen vriend(in) van Kerkakkers worden. Iedereen die buurtschap Kerkakkers een warm hart toedraagt heeft nu de mogelijkheid om zijn verbondenheid met het buurtschap te tonen.

Wat doen de “vrienden van Kerkakkers”?

De “vrienden van Kerkakkers” zorgen ervoor dat het buurtschap kan investeren in nieuwe gereedschappen, zaken die de bouwplaats kunnen verbeteren, de figuratie financieren enz. Eigenlijk zorgen de “vrienden van Kerkakkers” ervoor dat hoognodige investeringen of verbetering van de wagen mogelijk worden gemaakt zonder dat de financiële reserves van het buurtschap verloren gaan.

Om even wat voorbeelden aan te halen:

  • er word gekeken wat de mogelijkheden zijn voor een vaste wateraansluiting op de bouwplaats.
  • onze lasapparatuur is niet meer van deze tijd maar ze werken nog prima, eens zal het toch een keer ophouden en dan zitten we met een grote kostenpost
  • het jaar van Taiko heeft ons veel geld gekost aan figuratie, dit moet soms kunnen en het heeft een geweldig resultaat opgeleverd.

Hoe word ik “vriend van Kerkakkers”?

Dit is heel eenvoudig, vul je gegevens in via deze link.
LET OP; ben je geen lid van ons buurtschap? Vul dan altijd je telefoonnummer in!

Jouw naam komt dan op ons prachtige nieuwe TV scherm in de tent! Tegen het einde van het bouwseizoen ontvangen alle vrienden een Tikkie om de donatie over te maken. Al het geld wordt gebruikt voor de bouw van onze prachtige wagens!